mandag den 14. september 2015

Designholdet bag bloggen; Hvem er de?


Hovederne bag EIS redaktionens dygtige designhold er Jonas som kommer fra Ølstykke på Sjælland. Han nyder at høre god musik og ser gerne en gammel kultfilm.
Holger kommer fra Nakskov på Lolland. Holger kan godt lide at game på pc, han kan lide mærkelige gadgets og udover det elsker han også sin kat.
Christoffer kommer fra Rudkøbing på Langeland. Han bor på det velduftende værelse #23. I hans fritid elsker han at sejle, og i det hele taget være ude i naturen, gerne sammen med gutterne. Derudover går han meget op i, at værelset dufter dejligt, i øjeblikket af Piña Colada.

Designholdet sørger for bloggens udseende, dem der får det til at se super godt ud. De er alle tre enige om, at deres mål for bloggen er at de får lavet et design, der gør dem verdenskendte og stenrige!
De har valgt at være på designteamet af forskellige grunde, bl.a. fordi de synes det er sjovt, fordi de har erfaringer med Photoshop. “Det er en fed udfordring, som kræver mere tid end vi havde forventet” siger Christoffer og Jonas.

De har også alle tre erfaring med bl.a. Photoshop, som gør at det bliver ekstra sjovt at få lov til at lave sådan et projekt som dette!
Så lige så snart de får det til at virke, er de klar til at sætte en fed blog op!


//Theis


Ingen kommentarer:

Send en kommentar