mandag den 14. september 2015

Life Balance

Mandag eftermiddag efter frokost, samles folk ude ved deres værkstedsfag. De har selv valgt hvilket værkstedsfag de vil have, der er et stort udvalg. EIS life har været ude og besøge de forskellige værkstedsfag, som man kan have. Vi starter ved life balance. Life balance er et roligt fag, hvor man finder en ro og balance i livet.

Charlotte, som står for værkstedsfaget, har valgt at starte life balance op. Hun siger: ”Det er utrolig vigtigt at man som ung, kan navigere og kan træffe de rigtige valg uden at falde udenfor.”. I life balance lærer man også, at kende sig selv og tro mere på sig selv. På en efterskole kan det tit være svært, at finde tid og ro til sig selv, derfor er life balance et fantastisk fag, hvor man kan komme hen og få noget ro og slappe af.

Da EIS life kommer rundt er life balance i gang med en øvelse. De fortæller en sand og en falsk historie, hvor de andre skal gætte hvilken historie, som er den falske. De skiftes til, at fortælle historier. Der er en, som sidder over for fortælleren samt en, som sidder med ryggen til. Den person, som sidder over for fokuserer på ansigtsudtrykkene og kropssproget, hvor den anden fokuserer på fortællerens stemme, til sidst bliver de enige om, hvilken historien der er falsk. Der er ingen tvivl om, at life balance er et hyggeligt værkestedsfag hvor man får tid til, at finde sig selv.
Og det er EIS life vilde med.

- Sabine Rong-PeterssonIngen kommentarer:

Send en kommentar